Kauwgomballen en marshmallows

Aangezien ik geen koffie drink, maar thee des te meer, heb ik een dwangmatige behoefte elk nieuw smaakje dat ik in de supermarkt tegenkom, uit te proberen. Zo ook met de AH Kauwgomballen thee en de AH Marshmallow thee. Niet alleen vond ik de namen heel grappig, ook de verpakking is te leuk om te laten liggen. Het zijn allebei kruidenthees, dus hup, zo de boodschappenkar in.



Ik heb vanmorgen de thee met kauwgomballen smaak getest. Zelf zou ik die naam nooit geraden hebben, maar het is best een lekkere thee. Er zit munt, zoet braamblad (klinkt leuk he? nooit van gehoord, maar toch), citroengras, sinaasappelblad, rooibos, pepermunt, sinaasappelschil en kamille in. Leuke combinatie.

De marshmellow versie heeft een aantal dezelfde ingredienten, zoals zoet braamblad (daar heb je 'm weer) en sinaasappelschil, maar bestaat verder uit appel, rozenbottel, witte hibiscusblad em zoethoutwortel. Klinkt ook leuk. Maar die bewaar ik voor vanavond bij een nieuwe aflevering van Midsomer murders.



Reacties

  1. Ik kom dan ook even hier kijken. Ik kocht beide smaken voor de meiden, maar helaas: ze vinden het niet te drinken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi,

    Gekke vraag misschien..

    Ik logeer deze week bij een vriendin en ik heb haar thee op.. little did i know dat het een speciale niet meer te verkrijgen thee was.. namelijk de kauwgomballensmaak en marshmellow smaak thee van de albert heijn waar jij ruim 10 jaar geleden over hebt geschreven.

    Ik weet dat de kans ontzettend klein is, maar is er een mogelijkheid dat je nog een zakje van deze smaak of smaken hebt en deze wilt verkopen?

    Ik zou hier natuurlijk voor willen betalen!

    Liefs, Laura de Waal


    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Greengate lente/zomer 2011

The boy in the striped pyjamas

Nieuwe PIP prints