08 april 2010

Werk in uitvoering

De hele week al druk bezig met het pimpen van mijn balkon. Dankzij het mooie weer heb ik al drie avonden achter elkaar kunnen werken aan de vloer, die inmiddels helemaal in de antraciet grijze betonverf is gezet. De verf droogt gelukkig mooi en streeploos op. Het is wel een hele klus, want het moet allemaal met een kwast worden geschilderd. De vloer heeft een soort wafelstructuur, dus de speciaal gekochte roller mag ingepakt blijven. Hoewel, misschien schilder ik het lage wandje ook nog wel en dan komt die roller goed van pas.

's Avonds zit ik voor de tv plastic bloempotten een oude, mossige look te geven. Beetje tamponeren, beetje deppen en het lijken oude stenen potten. Nu nog naar Ikea voor een loungebed en wat vrolijke kussens. En natuurlijk de planten nog. Na wat rondbellen bleek dat zowel Intratuin als Tuinwereld je aankopen thuisbezorgen. Met als enig verschil dat Intratuin Numansdorp hier 75 euro voor rekent en Tuinwereld Oud-Beijerland slechts 35 euro. Dan is de keus natuurlijk snel gemaakt...

Ondanks het zonnetje dat de hele avond op mijn balkon scheen, was ik door en door koud toen ik na twee uur zittend op de betonnen vloer eindelijk mijn kwast kon uitspoelen. Zelfs een hete douche heeft de kou niet helemaal uit m'n lijf gekregen. Kijken of de chinese hap die ik heb besteld me weer een beetje warm krijgt. Vind zelf dat ik 'm in elk geval dubbel en dwars verdiend heb!2 opmerkingen:

 1. En was het chinese hapje lekker?
  ja wat moeten we wel niet allemaal over hebben voor een mooi en gezellig balkonetje of tuintje.
  we zijn maar druk in de weer maar straks pluk je er de vruchten van.
  dan zit je lekker met je neus in het zonnetje te genieten van al het moois.
  en wat goed dat je zo hebt rond gebeld voor het bezorgen dat is nog al een verschil zeg.
  ik vind tuinwereld ook wel een fijne zaak moet ik zeggen.
  ik heb er pas 5 verschillende soorten munt gekocht ik was zo blij als een kind.
  een hele fijne avond Stadsmuis.
  groetjes Stip

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! gezellig blog heb je trouwens,
  groetjes en fijn weekend, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen