Paasbrunch

Vandaag met mijn broer en zijn vriendin bij mijn zus een paasbrunch gehad. Het zag er allemaal prachtig uit en het smaakte heerlijk. Jammer toch, hoe snel je vol zit en dat je dan niet al het lekkers kan nemen dat er staat.





Maar een ding wil ik jullie niet onthouden, omdat het heel simpel en zoooo lekker is: bagels met banaan, kaneel en honing. Je neemt een bagel, snijdt hem doormidden en roostert 'm in de broodrooster. Vervolgens smeer je er boter op en bestrooit hem met suiker en kaneel. Dat ruikt al goed, maar het wordt nog veel beter. Leg er plakjes banaan op, strooi er nog wat kaneel op, besprenkel met fijngehakte nootjes en schenk er tot slot wat honing overheen. Dan nog even 40 seconden in de magnetron en klaar! Heel machtig, maar ook vooral heel lekker. Eet smakelijk!


Reacties

Populaire posts

Greengate lente/zomer 2011

The boy in the striped pyjamas

Nieuwe PIP prints