30 april 2010

Vrijmarktbuit

Als groot liefhebber van rommelmarkten ben ik natuurlijk vandaag naar de vrijmarkt geweest. Samen met mijn zus liep ik al om 09.00 uur in de stromende regen, op zoek naar die paar leuke spulletjes tussen alle oude meuk. Het was natuurlijk een trieste boel met al die buien, maar onze vondsten waren de doorweekte jassen meer dan waard!

Ik vond een grote licht blauw gewolkte emaille kan die al een perfect plekje in de keuken gevonden heeft. Hij is zo al leuk, maar straks met pioenrozen erin zal hij helemaal geweldig staan. En dat voor 3 euro!Verder allemaal leuke blikken gevonden. Een kleintje met roosjes, een ovale wat grotere doos met een rode rand en dikke vogeltjes op de bovenkant, en als klap op de vuurpijl een schattig blik met magnolia's. Het rozenblikje kostte maar 50 cent en de andere twee waren 2 euro. Dat zijn nog eens leuke prijsjes!
Ik ben nog wel wat andere leuke dingen tegengekomen, maar die waren minder leuk geprijsd. En ja, dan ben ik zo'n krent dat ik het toch gewoon laat liggen. Want een groot deel van de lol is toch dat je voor weinig geld iets leuks mee naar huis neemt. Okee, je mascara zit op je wangen en je loopt te soppen in je schoenen, maar je voelt je de koning te rijk als je thuis je spulletjes uitpakt!

1 opmerking:

 1. Hoi Debby,

  Irma van http://allemaalkleurtjes.blogspot.com/

  heeft een leuk iniatief: emaille op maandag, misschien een leuk idee voor je nieuwe kan. Je genereert er waarschijnlijk veel kijkers mee en dat is altijd leuk toch!

  Groeten,
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen