16 augustus 2010

Een kloddertje blauw hier, een kloddertje blauw daar...

Ik heb via Marktplaats een koper gevonden voor mijn oude bureau. Zaterdag zag ik hem met een beetje pijn in het hart weggaan, maar tegelijk is het nu zoveel ruimer in mijn woonkamer. En dat biedt natuurlijk weer allerlei mogelijkheden!


Ik heb meteen een blik verf open getrokken. Het muurtje aan de andere kant van de keuken heb ik een lekkere laag licht blauwe verf gegeven. Wilde eerst allebei de muren doen, maar ik denk dat dat wat teveel van het goede zou worden. Nu steekt het wit van de andere muur mooi af tegen het lichte blauw.


Ik was van plan de buffetkast weer terug te zetten op zijn oude plek waar eerst het bureau stond. Maar terwijl ik aan het schuiven was, bedacht ik ineens dat het bankje ook wel leuk tegen die muur staat. Ook weer mooi wit tegen dat blauw van de muur. Dus voorlopig laat ik het even zo. Dan hoef ik ook de buffetkast niet leeg te halen en te verschuiven, dat scheelt weer!Van internet heb ik de 'Keep calm & carry on' poster in verschillende kleuren gedownload. De licht roze hangt nu in een grove houten lijst aan de muur. Een witte lijst zou beter zijn, maar ik vind het hout nog te mooi om te schilderen. Dus voorlopig blijft hij nog even hangen.


En aangezien ik toch bezig was met schuiven, heb ik mijn leren stoel aan de andere kant, voor de boekenkast gezet. Ik lijk ineens een zee van ruimte te hebben!Om mijn Ektorp stoel en Bromma footstool heb ik mijn gebloemde Rosali hoezen gedaan. Ik ben er nog steeds helemaal verliefd op! De rode hoezen kunnen tot de kerst weer even de kast in. Over de bank heb ik een Rosali sprei gelegd om de kleuren een beetje te laten terugkomen. Op het witte bankje ligt een quilt van Greengate.


Robin en Pippa waren er moe van...


3 opmerkingen:

 1. oh meid, die boekenkast!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk dat is nog eens een heerlijke verandering!!
  Ik hou ervan!! hihi
  Heb jij ook een winter en zomer opstelling!?
  Mooi zo dat bankje komt echt prachtig uit tegen de muur.
  Mooi gedaan hoor prachtige kleurtjes.
  fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer super gezellig uit! Ik zal het donderdag wel allemaal "live" zien :-)
  Kus van Zus

  BeantwoordenVerwijderen