23 mei 2011

Picknick panic

Gisteren vierde de vriendin van mijn broer haar 30ste verjaardag. Al weken van te voren was ze bezig een picknick voor 30 man te plannen, dus met angst en beven werden de weersvoorspellingen gevolgd.


 Zondagmorgen was het winderig en bewolkt, maar wél droog. Dus het feest is gewoon doorgegaan op de afgesproken plek in park Clingendael in Den Haag. In de loop van de middag kwam zelfs de zon nog even te voorschijn, wat het meteen een stuk aangenamer maakte. Los van wat wegwaaiende kleedjes en plastic bordjes was het prima te doen.

De sandwiches, brownies, muffins en ander lekkers van de Koekela droegen beslist bij aan de goede sfeer, want zoals we van haar gewend zijn had onze gastvrouw zeer rijkelijk ingeslagen. Een eigenschap die ook aan onze kant van de familie zeer op prijs gesteld wordt, dus wat ons betreft is ze een blijvertje.


Het feest begon pas echt toen de Haagse Regahs ('reigers' op z'n Haags) de jarige verrasten met een mini-concert. Als je ze niet kent, moet je echt even onderstaand filmpje bekijken. Vooral de tekst van 'Lelijk' is erg grappig!Geen opmerkingen:

Een reactie posten