31 mei 2011

Cath in de badkamer

Een badkamer is vaak echt zo'n ruimte waar je op sfeergebied weinig mee kunt. Vooral in een flat moet je het meestal maar doen met wat erin zit en dat is 9 van de 10 gevallen een moderne wastafel, een bad/douche en tegels die op z'n best een neutrale kleur hebben. Zo ook de mijne. Er is helemaal niks mis mee en het is allemaal gewoon wit, maar daardoor past het niet zo bij de rest van mijn huis. Terwijl je juist wel wat vrolijks kunt gebruiken als je met je slaperige hoofd 's morgens de badkamer binnenstapt.
Ik had natuurlijk wel al geprobeerd met leuke baddoeken en toiletspullen de boel wat aan te kleden. Maar de moderne uitstraling bleef, vooral door het o zo handige maar niet zo gezellige glazen douchescherm. Stiekem vond ik het ook wel jammer dat ik nu mijn Rosali douchegordijn niet meer nodig had. Maar toen bedacht ik ineens dat ik 'm ook niet nodig hoef te hebben om 'm op te kunnen hangen! Snel zo'n uitschuifbare stang bij Blokker gehaald en het gordijn voor het scherm gehangen. Meerdere keren stortte het hele ding weer naar beneden, maar na veel gescheld kreeg ik de stang zo breed dat hij nog net tussen de muren pastte en toch niet wegschoof.
In plaats van m'n witte badmat heb ik m'n lange smalle vloerkleed van Rosali neergelegd, omdat wit zo saai is en ik geen ander leuk kleurtje had. Mijn Ikea trapje heeft al overal in huis gestaan, is al groen, wit en rood (nu) geweest en is echt multifunctioneel. Nu heeft hij een plekje naast het bad gekregen zodat ik er een boek, tijdschriften of wat te drinken op kan zetten als ik in bad zit. Heerlijk luxe. Boots gebruikt 'm vooral als handig opstapje als hij 's morgens het bad in wil om uit de kraan te drinken.

En voila! Een Cath Kidston badkamer!1 opmerking:

  1. Ontzettend leuk zeg! En leuk dat je mij nu ook volgt :)
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen