22 juli 2010

Ikea Rosali

Op verschillende blogs was al te lezen dat Ikea weer dekbedhoezen verkoopt van de beroemde lijn Rosali. Opwinding alom natuurlijk, want Rosali heeft heel veel weg van de prints van Cath Kidston. Er gaan zelfs geruchten dat de lijn door Cath Kidston is ontworpen, hoewel ik me dit niet voor kan stellen. Maar het is absoluut helemaal haar stijl.Een aantal jaren geleden bracht Ikea deze lijn op de markt, maar zoals met de meeste Ikea spullen was hij ook weer snel verdwenen. Dit tot groot verdriet van vele fans, die zich sindsdien massaal storten op eBay, waar de Rosali artikelen, tegen hoge bedragen, gretig aftrek vinden.


Hoewel ik toen nog nooit van Cath Kidston had gehoord, was ik meteen weg van de mix van bloemen, ruiten, stippen en paisley van Rosali. Ik heb dan ook flink ingeslagen; een licht blauw gebloemde quilt, een roze paisley dekbedhoes, witte gebloemde kussentjes, grote roze slopen met stippen en ruiten voor de 50x50 kussens,  een roze geruit vloerkleed, roze stip/ruit rolgordijnen, twee roze ruit schemerlampkapjes en mijn beste koop, een wit gebloemde hoes voor mijn Ektorp stoel en Bromma footstool. Kortom, ik heb zowat de hele lijn.


Toch zou ik het, net als velen met mij, geweldig vinden als Rosali weer verkocht gaat worden. Tot nu toe zijn alleen de dekbedhoezen te koop. Ik heb laatst een mailtje naar Ikea gestuurd om te vragen of ze van plan zijn meer Rosali in de schappen terug te brengen. Helaas nog geen reactie. Ik hou jullie op de hoogte!


2 opmerkingen:

 1. Ooh wat geweldig! Ik moet helaas ver rijden voor een Ikea die deze hoezen verkoopt, dus koop ze via marktplaats, maar inderdaad voor veel meer geld als dat ze in de winkel kosten. Leuk dat ze er weer zijn. Zal eens gaan kijken op Marktplaats.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig zijn ze hé
  Mijn dochter is er helemaal weg van heeft haar kamer dan ook heerlijk romantisch ingericht!
  Leuk dat ikea weer wat heeft!!
  dat wordt weer een dagje .... hihihihi
  Fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen