21 juli 2010

Cath Kidston en Google Chrome

Op internet las ik dat je bij de nieuwe internetbrowser, Google Chrome, allerlei 'themes' kunt downloaden om je browser op te leuken. Een van die themes zou van Cath Kidston zijn. Dus alle kritiek op Chrome ten spijt heb ik de browser toch maar geinstalleerd. Met Cath Kidston theme uiteraard!


Ben zowel met de layout (Cath stelt nooit teleur!) als met de werking erg tevreden. Het ziet er a la Google heel duidelijk uit en werkt tot nu toe ook prima. Groot voordeel vind ik dat de tabbladen echt onafhankelijk van elkaar werken, dus als een van de websites die je open hebt staan, crasht, dan kun je dat tabblad sluiten zonder ook meteen al je andere openstaande websites kwijt te zijn. Al je favorieten zijn ook simpel te importeren vanuit Internet Explorer, dus ook dat geeft geen problemen.

Zelf proberen? Je kunt Chrome gratis en snel downloaden via http://www.google.com/chrome. Als je dat hebt gedaan, kun je via https://tools.google.com/chrome/intl/nl/themes/ een theme selecteren. 
2 opmerkingen:

  1. Net zakdoekjes van Cath Kidston gekocht in Veere. Te gekke plaats waar ze verder ook nog Greengate, Blond, Pip en aan tafel met Marieke verkopen. Zeer zeker de moeite waard dus!

    Groet, Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé wat leuk, als jij een stadsmuis bent, dan ben ik een familielid van het platteland :)

    BeantwoordenVerwijderen