17 oktober 2010

Technisch vraagje

Even een algemene vraag aan alle medebloggers: hebben jullie tegenwoordig ook zo'n probleem om afbeeldingen op je blog te zetten? Het venster voor het uploaden van afbeeldingen is ook veranderd en daarmee de functionaliteit. Je kunt nu meerdere afbeeldingen tegelijk uploaden en in je blog plaatsen. Leuk, maar als je ze per stuk wilt selecteren via het icoon 'afbeelding invoegen' dan loopt hij bij mij vast. Ik klik dan op 'Bladeren'  maar dan reageert hij niet. Ik moet dan m'n bericht sluiten en opnieuw openen via Bewerken. Dan pas kan ik weer Bladeren en een afbeelding uploaden. Het lukt ook niet meer om een aantal afbeeldingen te uploaden en die dan later per stuk ergens in te voegen. De 'afbeeldingenbak' is dan gewoon weer leeg en ik moet opnieuw bladeren (wat dus niet werkt de tweede keer).

Een tijdje terug werkte het bladeren wel, maar liep alles vast bij het uploaden van de foto's, terwijl ze echt niet groot of zwaar waren.

Hebben jullie hier ook last van? Is er een oplossing voor? Kan ik bijvoorbeeld de oude methode weer gebruiken of is Blogger daar definitief vanaf gestapt? Alvast bedankt voor jullie reacties! 

2 opmerkingen:

  1. hier ook de zelfde problemen. Ik weet zo snel de oplossing niet. Ik denk dat ze zelf nogal zitten te knoeien met dit nieuwe monster van technologie! hihi
    fijne avond
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb helemaal geen problemen, maar gebruik nog steeds de Oude editor, dat wil zeggen de oude methode.
    Ik houd ook de blog van iemand anders bij en bij haar had ik wel de bijgewerkte editor, maar ik vond dat veel te lastig!
    Je kunt die nog steeds instellen, hoor!

    Leuke naam Stadsmuisie!

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen