05 september 2010

Material girl

Mijn broer en zijn vriendin zijn afgelopen week naar Londen geweest. Shia had al gezegd dat ze bij Cath Kidston zouden kijken voor me, wat ik super lief vind aangezien het absoluut niet hun smaak is, en inderdaad! Toen ik gisteren bij hen ging eten, kreeg ik een groot pak in mijn handen. Alleen het papier al maakte me blij; licht blauw met een CK print. Dit is het helemaal, een pak uit de winkel der winkels!


De inhoud was zo mogelijk nog beter; een licht blauwe canvas schoudertas in mijn favoriete CK print! Plus de nieuwste catalogus (zijn ook gratis te bestellen vanaf de site, maar ben al maanden aan het mailen omdat ze op mijn nieuwe adres maar niet bezorgd worden) om me nog wat te verlekkeren. Echt, Dick en Shi, jullie hadden me geen leuker kado kunnen geven! Thanx!!!


En alsof het nog niet genoeg was, heb ik dit weekend ook nog de felbegeerde Dubarry's gekocht! Het korte model (Kildare) in de originele kleuren (brown mahogany). Heb ze zaterdag de hele dag aangehad. Beetje warm met dit zonnige weer, maar je snapt dat ik ze echt niet in de kast kon laten staan. Het leer is nog vrij stug, dus moet ze wel een beetje inlopen zodat het lekker soepel wordt. Maar ze zitten prima, dus laat dat herfstweer maar komen!

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooi weekend! En op die site ga ik gelijk even kijken!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk verwennepoeperijweekend heb je zeg!!!
  genieten
  fijne zondag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Debby!
  Ik heb iets leuks voor je ontdekt!

  http://giftshop.janeausten.co.uk/acatalog/info_8674.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk joh, dank je wel!!! Ga 'm meteen bij m'n favorieten zetten ;-).

  Wanneer ga jij weer wat posten? Mis je lovely blog hoor!

  Groetjes, Debby

  BeantwoordenVerwijderen