27 september 2010

Hiep hiep

Gek hoe een weekend soms zoveel langer lijkt te duren als je veel hebt gedaan of niet thuis bent geweest. Mijn weekend begon vorige week al op vrijdag, omdat ik die dag vrij had genomen vanwege mijn verjaardag. Hond en ik zaten al om tien uur in de trein richting Den Haag, klaar voor een gezellig weekendje met mijn zus, mijn broer en zijn vriendin. In de trein kwam ik erachter dat ik mijn telefoon thuis had laten liggen. Niet zo handig, zeker niet op je verjaardag. Maar goed, vroeger hadden we ook geen mobiele telefoons, dus zo'n vaart zou het niet lopen. Maar voor iedereen die een sms heeft gestuurd of een voicemail heeft ingesproken, sorry!

In Den Haag wachtten me slingers en homemade cupcakes, dus ik voelde me meteen helemaal jarig. De cupcakes van Shia waren eigenlijk te mooi om op te eten, dus die foto's wil ik jullie niet onthouden.
 
Ook wat kadoos betreft heb ik niks te klagen. Allerlei moois van Greengate, een superdikke dvd box van Inspector Lynley, een doos vol heerlijk geurende Sabon spulletjes... ik ben super vewend. Met de geweldige cupcake 'kerstballen' van Greengate sta ik te popelen tot het kerst is en ik ze in de boom kan hangen. Tot die tijd liggen ze in de la, waar ik ze af en toe even uithaal om er stilletjes vast van te genieten.
's Avonds heerlijk (teveel) sushi gegeten bij Sumo. Verder veel geshopt, gewandeld met Robbedoes bij park Clingendael en lekker dom met elkaar voor de tv gehangen, en dat alles uiteraard ook onder het genot van veel en lekker eten. Dat is Dick en Shia wel toevertouwd, dus ook op dat vlak ben ik zeker niks tekort gekomen. Het zal niet meevallen om deze week weer af te kicken van de drop, chocola en cupcakes.Ook op kantoor was onze kamer vanmorgen vrolijk versierd met slingers en ballonnen. Daar word je toch meteen vrolijk van? En dan kreeg ik van mijn lieve collega's ook nog een schattig notitieboekje van PIP. Wat kennen jullie me toch goed! Thanx allemaal voor zo'n geweldige verjaardag!


2 opmerkingen:

  1. Dat is met recht een superverjaardag!

    Liefs Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat je zo'n geweldig verjaardagsweekend hebt gehad!
    En je cadeautjes klinken geweldig... een doos vol Sabon spulletjes... Wat heerlijk! *jaloers*

    BeantwoordenVerwijderen