24 augustus 2011

Bankhangen

Zoals iedereen die mij kent wel weet, kruip ik het liefst met een boek op de bank, zeker met slecht weer. Maar zo af en toe vind ik niks lekkerder dan domweg televisie kijken. Het tv aanbod is helaas vaak niet zo geweldig. Dan biedt http://www.sidereel.com/ dé oplossing. Via deze website kun je honderden tv-series gratis bekijken. Je hoeft ze niet eerst te downloaden, want het gaat via streaming. Dus meteen online kijken. Ideaal!

Na het kiezen van de serie en de aflevering die je wilt bekijken, klik je op 'search links' voor een overzicht van links die je kunt gebruiken om de serie te af te spelen. De eerste links in de lijst zijn betaald en herken je aan een dollarteken. Die moet je dus niet kiezen.
Vaak krijg je na het aanklikken van een link eerst een popup van een reclame, maar die kun je gewoon wegklikken. Daarna kun je de serie bekijken.Het enige lastige is dat je maar 72 minuten achter elkaar kunt kijken. Daarna word je gevraagd (betaald) lid te worden. Doe je dit niet, dan moet je een half uur wachten voor je verder kunt kijken. Maar je kunt ook gewoon terug gaan naar het overzicht met de links en een andere link kiezen. Daarmee kun je ook weer 72 minuten kijken. Mocht je er daarna nog geen genoeg van hebben, dan switch je weer naar bijvoorbeeld je eerste link omdat dan dat half uur wel voorbij is. Klinkt als een heel gedoe, maar heus, het is het waard.Je kunt kiezen uit verschillende categorieën zoals reality, drama en comedy. Er staan nieuwe series op die we hier in Nederland niet kennen, maar ook golden oldies als Alf, Are you being served en Baywatch. Zo ontdekte ik ook Lost, waarvan ik het laatste seizoen nog niet heb gezien. Een gekmakende serie waarbij elke aflevering meer vragen oplevert dan antwoorden, dus ik zit nu elke avond als een verslaafde achter elkaar afleveringen van Lost te kijken. I love it!
1 opmerking:

  1. Leuk he?! Verslavend is het! Zeker met dit weer helaas... Shi

    BeantwoordenVerwijderen