Mag ik even voorstellen?

Schiet me ineens te binnen dat ik nog een leuke foto heb van Charlie, een van de katten van mijn zus. Voordat we zaterdagavond uit eten gingen, hebben we wat bij Audrey gedronken en onze kadootjes gegeven. Mijn broer Dick poseerde voor de foto met Charlie in zijn armen.


Ik weet niet zeker of het op de foto goed overkomt, maar Charlie is echt gigantisch. Net als Audreys andere katten, Baileys en Muffin, en mijn katten Boots en Pippa, is het een Ragdoll. Maar ondanks dat ze van hetzelfde ras zijn, verschillen ze onderling enorm, zowel qua karakter als qua uiterlijk. Wat formaat betreft steekt Charlie met kop en schouders boven de anderen uit. Het is net een grote beer met joekels van poten, een dikke vacht en een heel klein hartje. Want als er een van knuffelen houdt, is hij het.



Niet meer dan netjes om ook meteen zijn huisgenoten voor te stellen. Baileys was vroeger mijn kat, maar omdat hij zo vreselijk bang van mijn hond was en eigenlijk geen leven meer had, is hij bij Audrey en haar kat Muffin gaan wonen. Dat beviel stukken beter. Inmiddels is daar ook Charlie bijgekomen, maar zo'n hondloos huishouden bevalt Baileys prima.


Muffin was Audreys eerste kat. Hij is niet zo gek op vreemden, maar op zijn baasje des te meer. Ondanks dat hij een stuk kleiner is dan Charlie, is Muffin de baas in huis. Verschil moet er zijn!


Reacties

  1. Wat een heerlijke poezenbeesten!!
    Hij is echt giga hoor!!!
    tjonge jonge wat geeft je zus ze te eten?
    Volgens mij die heerlijke koekjes van hier beneden hihihh!
    Een hele fijne avond
    hoor!!
    en nog gefeliciteerd
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om mijn jongens ineens tegen te komen op je blog. Je zou als je die foto van Charlie ziet, inderdaad zeggen dat ik ze stamppot te eten geef :-)
    Kus van Zus

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Greengate lente/zomer 2011

The boy in the striped pyjamas

Nieuwe PIP prints