11 oktober 2011

Makkelijk geld verdienen

Jullie zijn het niet van me gewend, maar dit keer eens niet een tip voor hoe je je geld kunt uitgeven, maar hoe je het kunt verdienen!

Op de voorkant van het AD stond gisteren een artikel waarin gewezen werd op de mogelijkheid om snel 200 tot 300 euro te verdienen. Hoe? Door nu een spaarloonrekening te openen. Omdat de spaarloonregeling per 1 januari 2012 wordt afgeschaft en al het gespaarde geld per die datum wordt uitgekeerd, hoef je maar heel kort je geld vast te zetten.

Stort je nu de maximale jaarinleg van 613 euro, dan spaar je, afhankelijk van je salaris en dus je belastingtarief, tussen de 200 en 300 euro! Je kunt de inleg spreiden over de komende twee maanden, dus dat betekent dat er ongeveer 300 euro op je salaris wordt ingehouden en op 1 januari krijg je die inleg plús rente teruggestort.

Makkelijk verdiend toch? Enige voorwaarde is natuurlijk dat het bedrijf waar je voor werkt een spaarloonregeling heeft. En doe je al mee, tja, dan krijg je in januari sowieso je hele spaarbedrag uitgekeerd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten