01 oktober 2011

Echt Hema... al 85 jaar

Het oer-Hollandse warenhuis Hema bestaat 85 jaar. Dit wordt gevierd met allerlei leuke producten die een beetje aan vroeger doen denken.Zo kun je nu hele leuke spullen kopen met een geweldig bloemenprintje a la Cath Kidston. Maar gelukkig wel met de echte Hema prijzen. Inslaan dus!Zelf heb ik de gebloemde nachtpon gekocht die je hieronder op de foto ziet. Hij is zo leuk dat ik van plan ben 'm gewoon als jurkje te gaan dragen. Ik heb er dikke panties bij gevonden in het paars en in het roze, dus met een paar laarzen eronder en een leuk vestje erop ziet geen hond dat het eigenlijk een pon is. Ze hebben 'm ook in het blauw/paars met witte stippen zoals je ziet, dus misschien dat ik nog wel zo'n 'ponjurk' ga aanschaffen...4 opmerkingen:

 1. Hoi hoi,
  Wat gaaf hé al die super leuke spulletjes. Dé leukste winkel wordt steeds leuker. Wat gaaf dat jij die pon gewoon als jurk aan gaat doen. Ik dacht er ook al aan, maar durfde niet zo goed. Maar je hebt me over de streep getrokken hi,hi.
  Waar heb je die bijpassende kousen gevonden????
  groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, de Hema!
  Haha, wat leuk om te lezen dat ik niet de enige ben die pyjama's overdag draagt!
  Ik heb twee pyjama bovenstukken die ik als trui gebruik en drie 'jurkjes' die gewoon te leuk zijn om in het donker onder een deken te verstoppen.
  Als ik ze aan heb denk ik de eerste paar minuten: 'Help! Iedereen weet dat ik een pyjama aan heb!' maar dat is al gauw over, want het is vooral dat jij het weet waardoor je denkt dat anderen het ook zien.
  Zo lang er geen poppetjes met slaapmutsen of teksten als 'Zzzzzz' op staan zit je wel goed. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marieke: Ik heb paarse dikke panties bij de Hema gekocht en bij de Bijenkorf vond ik een dikke roze pantylegging. Die roze was wel even zoeken hoor, want die hebben ze nergens. Paars is geen probleem. Is blijkbaar in ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip!!!! Gaan we maar weer even shoppen. Misschien een tip voor jou: ken je het merk King Louie? Yvonne Jaspers jurkjes, rokjes enz. Erg leuk!!! En gevaarlijk!
  kijk maar eens op:www.kinglouie.nl
  Fijne dag! Marieke

  BeantwoordenVerwijderen