Greengate wintercollectie 2012

Okee, het is misschien een beetje vreemd om het midden in de zomer over een wintercollectie te hebben. Maar als het om Greengate gaat, wil ik jullie natuurlijk geen nieuws onthouden. Ik heb het even uitgesteld, maar wil er nu toch een bericht aan wijden. De kerstplaatjes zal ik bewaren tot na de zomer, maar de nieuwe kleuren zijn zo leuk dat die best al kunnen. Want ook Greengate gaat pastel het komende seizoen. Hun kleuren waren altijd al zacht, maar nu zie je net als in de mode veel turquoise, zoet roze en licht blauw. Zelf noemen ze het 'Fabulous Fifties' en inderdaad, daar doen de kleuren wel aan denken. Zelf zie ik meteen een roze KitchenAid mixer of Smeg koelkast erbij en heb ik associaties met macarons en cupcakes. Maar dat zegt misschien meer over mij...



Heb je aan onderstaande plaatjes niet genoeg en kun je het aan om al kerstballen te bekijken, ga dan even naar de website van Greengate om de catalogus te bekijken. Natuurlijk zitten er ook komend seizoen accessoires in de collectie die wat bescheidener van kleur zijn (denk aan taupe, grijs en beige), maar je snapt dat die bij Stadsmuissie niet aan bod komen.

Kun je niet wachten om al dat moois in huis te halen? Bij mijn favoriete Greengate leverancier
Originated kun je nu al je bestelling plaatsen. 90% van de collectie wordt begin augustus al verwacht. Bestel je iets in de webshop van Originated, dan kun je de Greengate catalogus gratis laten meesturen met je bestelling. Een mooi excuus om jezelf te verwennen! 















Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Greengate lente/zomer 2011

The boy in the striped pyjamas

Nieuwe PIP prints