10 juli 2012

Mr & Mrs

Gisteravond teruggekomen uit Italie, waar het weer een heel stuk beter is dan hier. Zaterdag was het dan zover; de bruiloft van mijn kleine broertje. De dag ervoor onweerde het steeds en de regen kwam af en toe met bakken uit de hemel. We hielden ons hart vast. Maar het is het hele weekend schitterend weer geweest. Alles liep gesmeerd, we lagen constant voor op schema en er is werkelijk niets mis gegaan!

  
Eerder die week waren mijn broer en schoonzus al bij de bakker langs geweest, waar bleek dat de bestelling van de bruidstaart niet helemaal begrepen was. De bloemist had niet alle bloemen besteld, de cateraar had zelf het menu gewijzigd en kon ineens geen borden en bestek leveren, het huren van een busje voor het vervoer bleek niet te lukken en zo waren er nog wat dingen die niet liepen zoals gepland. En dat terwijl ze in maart naar Italie zijn geweest om alles persoonlijk te kunnen regelen. Gelukkig hadden we hulp van een Nederlandse dame die al 40 jaar in Italie woont en de taal dus perfect spreekt. Want met je Engels kom je niet zo heel ver.


 

Maar goed, op de dag zelf ging alles perfect. Het treintje waarmee we naar de haven gingen, de boot die ons naar de overkant van het meer bracht, de kerkdienst, het feest in Vassena... alles was super. De dag ervoor hadden we de tuin versierd met lichtjes, dus toen het zaterdagavond donker werd, was het net een sprookje. Lichtjes in het zwembad, glaasjes met lichtjes in de bomen, candlebags op tafel en in de vensterbanken. Vanwege het mooie weer konden we lekker buiten eten aan de lange tafels die we op het terras hadden gezet. Uitzicht over het Comomeer, mooier kan haast niet!


De dag erna was heerlijk relaxed. Vanaf half 12 was iedereen welkom voor een brunch met yoghurt en kaasjes van een plaatselijk melkfabriekje, vers fruit en warme bolletjes van de bakker uit het dorp. Iedereen kon lekker luieren in de tuin. Er werd gezwommen, gevaren op het meer, gelezen en spelletjes gespeeld. Zo'n heerlijke lome dag waarop iedereen een beetje bij kon komen van het feest. De gasten waren stuk voor stuk leuk, dus de sfeer was alle dagen top.

Voor we het wisten waren onze 6 dagen in Bellagio weer voorbij en zaten we in het vliegtuig terug naar huis. Iedereen die de mazzel heeft nog even te kunnen blijven wens ik nog veel plezier! En als 1 van de 2 ceremoniemeesters wil ik natuurlijk alle gasten nog een keer bedanken voor hun komst. Top dat jullie er waren en bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan de verrassingen voor Dick en Shi! Tot op het volgende feest!Geen opmerkingen:

Een reactie posten