06 januari 2013

Zooooo lekker! Cinnabon!

De dames die als goed voornemen hebben minder te snoepen, moeten vooral niet verder lezen! Ik heb namelijk een ge-wel-dig adres voor kaneelbroodjes gevonden. Of beter gezegd, mijn zus heeft hem gevonden. Ik heb me meegeholpen bij het testen van de broodjes. Nou, broodje is echt geen goed woord. Een gebakje, zo zou ik het willen noemen. Mensen, wat lekker! 


Het is een nieuw zaakje op het Zuidplein in Rotterdam en heet Cinnabon. Er zijn wat tafeltjes, zodat je daar iets kunt eten en drinken, maar je kunt de overheerlijke kaneelbroodjes ook meenemen. Ik heb de meest basic versie op; de Cinnabon classic roll. Warm, smeuig en met heerlijke cream cheese icing en kaneel. Zelden heb ik zoiets lekkers gegeten!Voor de echte liefhebbers is er ook een Cinnabon met caramel en pecannoten. Zag er ook niet verkeerd uit! En wat denk je van Cinnabon sticks, die je in icing doopt?
Ja dames, ik heb jullie gewaarschuwd! Dit is funest voor je dieet. Maar wil je eens iets anders bij de koffie trakteren of heb je gewoon behoefte aan wat comfort food? Cinnabon!!


2 opmerkingen:

  1. Ziet er heerlyk uit! Bedankt voor de tip! Waar zit het op Zuidplein? Groetjes Gineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Meteen als je binnenkomt. Dus in het rijtje van Free Record Shop. Maakt het nog makkelijker om even snel wat te halen ;-).

    BeantwoordenVerwijderen