15 april 2012

Lekker lui

Vandaag hou ik een joggingbroek-dag. En niet vanwege de marathon die vandaag in Rotterdam gehouden wordt. Ik werp af en toe een blik uit het raam en geniet dan nog meer van mijn heerlijke luierdag.

Gisteren ben ik weer begonnen met Jillian Michaels' 30 Day Shred, een fitnessprogramma waarbij je 30 dagen lang elke dag een workout van 20 minuten doet. Een paar maanden geleden heb ik 'm ook al gedaan, maar nu was de eerste dag weer net zo zwaar als toen. Mijn benen voelen vandaag als lood, dus ik heb m'n rustdag wel verdiend. Ik weet van de vorige keer dat je lichaam heel snel went en dat het na een paar dagen veel beter gaat.


Gisteren ben ik naar het Klein Waterlooplein in Oud-Beijerland geweest. Dat is een rommelmarkt waarbij iedereen op kleedjes zijn rommel probeert te verkopen. Het was helaas echt alleen maar rommel, dus niks gescoord. Maar binnenkort met Koninginnedag krijgen we een herkansing. De vrijmarkt in Rotterdam is altijd erg leuk en daar vind je altijd wel wat.

Maar voor vandaag staan alleen lezen en tv kijken op het programma. Ik heb van een collega de complete serie van The Killing te leen. Zwaar verslavend en perfect voor een luie zondag.

Iedereen die wel sportief is en zich vandaag in het zweet rent; veel succes! En voor alle anderen die het lekker rustig aan doen; geniet ervan!


1 opmerking:

  1. Och The Killing is super spannend ! The Killing 2 moet zeker niet onderdoen, ook heel goed.
    Hopelijk heb je genoten van je luie dag. Ideaal om de batterijen terug op te laden.
    Groetjes
    Claire

    BeantwoordenVerwijderen