01 november 2011

It's beginning to look a lot like Christmas!

Ja, ja, ik weet het. Het is pas november. Maar aan de andere kant, over 8 weekjes is het al zover: KERST! Dus ik vind dat het nu zeker wel acceptabel is om over kerst te schrijven. Heerlijk toch, om te ontdekken dat een warenhuis de hele kerstafdeling al heeft ingericht? Echt zo'n kadootje! Zeker als de collectie niet tegenvalt en de nodige 'ooooh's' en 'aaaah's' weet te ontlokken.

Afgelopen weekend heb ik de kerstafdeling van V&D bekeken, die al bijna helemaal af is. Erg leuk met veel versieringen in zachte pastels en ook het één en ander in stevige PIP kleuren en prints. Xenos heeft ook nog weleens leuke spullen die door de prijs zeker de moeite waard zijn. Dit jaar was het helaas wat magertjes. Blokker had blijkbaar veel ballen over van vorig jaar, want ik herkende mijn cupcakes en gestippelde kerstballen. Nog steeds heel leuk, maar niet echt vernieuwend. Wel nieuw zijn de mini cupcakes, die echt te schattig waren om te laten liggen. Leuk voor in een klein kerstboompje op tafel of zomaar in een schaal.Tussen de middag ben ik een kijkje gaan nemen bij Tuinwereld. Die hebben echt weer hun best gedaan, want de collectie is behoorlijk uitgebreid met voor elk wat wils. Gelukkig ook hier veel rood, wit en pastels, dus ik haalde mijn hart op. Ik heb twee enorme cupcakes gekocht. Vorig jaar had ik die ook al, maar eentje was gebroken. Ik vind ze zo leuk dat ik ze gewoon het hele jaar heb staan. Verder een leuk roze schaaltje in de vorm van een hart gescoord. Ze zijn er ook in het heel groot als plat bord en in het mini, maar ja, wat moet je er weer mee? Maar één zo'n middenmaat mocht ik van mezelf wel meenemen. Altijd handig voor snacks of paperclips ofzo.Verder hebben ze ook bij Tuinwereld de PIP-achtige spulletjes die ik bij V&D had gezien. Leuke Scandinavisch ogende accessoires, zoals houten hobbelpaarden, tinnen waxinehuisjes en heel veel harten. Ik heb echt staan genieten en moest me enorm inhouden om niet los te gaan. Het enige dat ik verder nog heb gekocht is een kleine Westy voor in de boom. Zo schattig en voor € 2,95 echt te leuk om te laten liggen.

Nu staan alleen Intratuin en de Bijenkorf nog op het lijstje. De eerste is niet echt in de buurt, dus daarvoor moet ik misschien wachten tot ons halfjaarlijkse dagje naar Intratuin in Halsteren (vaste traditie: in het voorjaar en rond kerst gaan we naar de grootste Intratuin van Nederland in Halsteren om voorjaarsfeer te snuiven of onze kerstshopping te doen). De Bijenkorf is nooit zo snel met de kerstafdeling, dus daar moeten we nog even op wachten denk ik.
Hebben jullie stiekem al plannen gemaakt voor de kerstversiering van dit jaar???1 opmerking:

  1. Hoi,
    Bij mij liggen de kerstcupcakes ook al te pronken hoor. Ik was laatst bij Borghuis in Twente en daar hadden ze mooie dingen. Ook erg leuk theeserviesjes voor in de boom. Kon ik ook niet laten liggen. Binnenkort staan ze op m'n blog.
    liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen