20 juli 2011

Herfst/winter 2011

Het is nog volop zomer (al zou je dat niet zeggen als je naar buiten kijkt), maar juist nu is het de tijd waarin de winkels zich langzaamaan vullen met de nieuwe collectie en de herfst-/wintercatalogi op de mat vallen. Hoewel ik echt nog niet genoeg zon heb gehad, krijg ik stiekem wel een beetje zin in de herfst als ik de nieuwe modekleuren zie. Al die lekkere zachte koltruien, mooie leren laarzen en warme sjaals...

En wat denk je van de nieuwe spulletjes op woongebied? De nieuwe Greengate catalogus staat weer vol sfeerplaatjes waardoor je ongewild verlangt naar de donkere dagen voor kerst. De geur van kaneel en warme appeltaart, een knappend haardvuur, zachte plaids op de bank, een pot sterke thee en dampende bekers warme chocolademelk, lange wandelingen in het bos vol herfstkleuren...Maileg komt ook met een nieuwe collectie speelgoed en accessoires voor die typische Scandinavische sfeer. Een groot konijn staat nog steeds hoog op m'n verlanglijstje. Je kunt de catalogus hier bekijken om alvast in de stemming te komen.
Ik kijk ook al uit naar de nieuwe Ikea catalogus die in augustus uitkomt. Ben altijd benieuwd of er nieuwe stoelhoezen voor de Ektorp-serie zijn en wat de nieuwe kleuren zijn. Maar sowieso vind ik het heerlijk om zo'n nieuwe gids door te neuzen. Ik ga er ook echt voor zitten. Kan zo genieten van de sfeer die Ikea weet te creëeren. De ene collectie spreekt me meer aan dan de andere, maar toch ademt het altijd een sfeer uit van betaalbare gezelligheid en slimme oplossingen waarmee iedereen een thuis kan maken. Maar goed, we moeten nog even geduld hebben!


2 opmerkingen:

 1. Krijg er meteen helemaal zin in!!! Kus van Zus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Stadsmuissie,
  Geweldig wat een mooie blog! Kwam vanavond toevallig op je blog terecht. En ik ga je volgen. Je hebt een zeer inspirerende blog. Krijg allemaal leuke ideeën. Dank je wel!
  Hele fijne zomer! En we denken maar zo: Na regen komt zonneschijn!
  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen