Witte wereld

Wat een verrassing toen ik vanmorgen wakker werd! Er was vannacht zeker zo'n 20 cm sneeuw gevallen, waardoor alles weer bedekt was onder een dikke, witte deken. Meteen ook geen gladde straten meer, hoewel dat natuurlijk een kwestie van tijd is.



Robin stond echt tot zijn oksels in de sneeuw. Maar leuk dat hij het vindt! Hij moet springen om erdoor te komen, net alsof hij door de golven springt. En als hij terug naar binnen komt, zitten zijn poten en snuit (ja, hij wroet met z'n snuit in de sneeuw) helemaal vol met sneeuwklonten. Die gaat hij dan lekker op z'n gemak eruit trekken. Uiteraard liggend op het kleed. Lekker nat...

Het leek me een mooi moment om nog eens z'n nieuwe trui aan te trekken. Misschien dat meneer het met deze kou toch wel zou gaan waarderen, zo'n lekker wolletje. Meteen met z'n rubber kip gaan spelen om 'm een beetje af te leiden. Leek te werken, want hij had nergens erg in. Tot hij uitgespeeld was en vervolgens zeer geirriteerd over het kleed begon te schuren. Toch maar weer uitgetrokken dus. Maar dit keer natuurlijk wel eerst een fotootje gemaakt!





Reacties

Populaire posts

Greengate lente/zomer 2011

The boy in the striped pyjamas

Nieuwe PIP prints