28 februari 2010

Big city, hier ben ik!

Eindelijk is het dan zo ver; deze ‘country girl’ heeft de overstap gemaakt naar DE GROTE STAD! Vol goede voornemens om mijn sociale leven eindelijk weer eens een flinke boost te geven, heb ik mijn eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk in de polder verruild voor een hip appartement in hartje Rotterdam. Op de 16de verdieping, dus met een spectaculair uitzicht, zodat ik er bij elke blik uit de enorme ramen aan herinnerd wordt: hier gebeurt het!


Maar je kunt iemand wel uit de klei trekken, maar vanbinnen blijft toch altijd wat van die kneuterigheid bewaard. Bij mij in elk geval wel. Zo kon ik simpelweg niet aan mijn grote stadsavontuur beginnen zonder in elk geval een gezellig thuis te hebben gecreeerd. Als een soort veilige basis van waaruit ik al die opwindende en spannende activiteiten ga ondernemen zeg maar. Of als een knus nest waar ik me in terug kan trekken als ik even genoeg heb van het hectische citylife.

Hoe dan ook, ik had dus sterke behoefte aan gezelligheid in mijn moderne flat. Dus andere vloer erin, PIP behang op de muur, een rood verfje in de keuken en toen een flinke hoeveelheid accessoires. Want bij mij geldt over het algemeen: more is more! Dus geen minimalistisch geneuzel, maar gewoon een lekkere volle keuken met flink wat emaille, servies van Greengate en zoveel mogelijk roze en rode keukenspullen met stippen en bloemetjesprints. Want daar ben ik dol op!

 

Wie bedacht heeft dat rood en roze niet samengaan weet ik niet, maar ik vind het een geweldige combinatie. Rood-wit geblokte gordijnen, PIP bloemenkussen, een rode vaas met grote witte stippen.. ik word er helemaal vrolijk van! Een flinke pot geurende hyacinthen op tafel en een enorme bos tulpen op mijn bureau… big city, ik ben er klaar voor!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten